Ugrás a lap tetejére

Szolgáltatásaink

Az alábbi szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül kerültek felsorolásra és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.
Amennyiben megtalálja az Ön igényeinek ill. elképzelésének megfelelő szolgáltatásunkat, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a területileg illetékes képviselőinken keresztül a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.
Kérjük, hogy a megkeresés a Felhasználói tájékoztató menüpontban leírtak szerint történjen.


 • Lakástextilek
 • Ágytakarók, dekorációs anyagok, Korall márkanév alatt forgalmazott elasztikus frottír és jersey (gumis) lepedők, falvédők, konyhai kiegészítő textíliák, padlópárnák, plédek, székpárnák, szőnyegek alkotják kínálatunkat, melyből raktárkészletről vagy egyedi megrendelés alapján szolgáljuk ki kedves megrendelőinket.

 • Szállodai- és egészségügyi textilek
 • A szállodaiparban és az intézményes vagy otthoni egészségügyi ellátás során felhasznált textíliák importálása, forgalmazása, gyártása akár egyedi igény szerinti is.

 • Memory foam párnák
 • Memory hab párnák gyártása, forgalmazása. Jelenleg a hazai forgalmazók közül a Korall Kft. adja a legszélesebb kínálatot a számos formai- ill. huzat típus választási lehetőség vonatkozásában.
  Memory hab párnáinkat Korall márkanév alatt forgalmazzuk.
  Mennyiségtől függően a termékeket egyedi megrendelés szerint is elkészítjük.

 • Memory foam fedőmatracok
 • Felületjavító, memory hab fedőmatracainkat többféle huzattal és az alapkínálaton kívül egyedi méretben is elkészítjük.
  Kereskedelmi mennyiség megrendelése esetén mód van a egyedi elképzelések megvalósítására is.
  Memory hab fedőmatracainkat Korall márkanév alatt forgalmazzuk.

 • Memory foam réteges matracok
 • A hazai matrac kínálatból egyre nagyobb részt kitevő memory foam réteges matracainkat nagy megelégedéssel forgalmazzák azon partnereink, akik minőségi termékekkel akarják a vevőiket kiszolgálni ár-érték arányát tekintve kitűnő, megfizethető árkategóriában.
  A matracainkat többféle huzattal és egyedi méretben is elkészítjük.
  Memory foam réteges matracainkat Korall márkanév alatt forgalmazzuk.

 • Monoblockos és rétegelt hideghab (ortopedikus) matracok
 • A memory foam réteges matracainkhoz hasonlóan a monoblockos és a rétegelt hideghab (ortopedikus) matracaink is egyre nagyobb teret hódítanak a forgalmazók üzleteiben. A többféle huzatválasztási lehetőség mellett mód van az egyedi méretek elkészítésére is.
  Hideghab matracainkat Korall márkanév alatt forgalmazzuk.

 • Vízhatlan, atkazáró matracvédők
 • Kategóriáját tekintve a legszélesebb hazai termékkínálattal rendelkezünk a vízhatlan, atkazáró matracvédőinkkel.
  Többféle anyagösszetételű és kivitelezésű terméket kínálunk a szállodaiparnak, az intézményes- és otthoni betegápolás megsegítésére, de a hétköznapi, magasabb komfortélményre is megoldást kínálunk.
  Lehetőség van az egyedi méretek elkészítésére is.
  Termékeinket Fresh, Palmira és Super Sanitario márkanév alatt forgalmazzuk.

 • Gyógyászati segédeszközök
 • A hazai gyógyászati segédeszközöket forgalmazó viszonteladóink legnagyobb megelégedésére gyártjuk ill. forgalmazzuk a deréktámaszokat, térdtámaszokat, lábtámaszokat, haskötőket, anti-reflux párnákat, vízhatlan etető előkéket, derékaljakat, speciális matracvédőket.

 • Munkaruházat
 • Vállaljuk cégek és intézmények egyedi munkaruháinak elkészítését.


Amennyiben nem talál a fenti felsorolásban megoldást az Ön elképzelésének, de a kívánt termék valamelyeset kötődik a fentebbi kategóriákhoz, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a területileg illetékes képviselőinken keresztül a Kapcsolat menüpontban és megpróbálunk segíteni a megoldásban.
Kérjük, hogy a megkeresés a Felhasználói tájékoztató menüpontban leírtak szerint történjen.

Tisztelt Látogató!

A Korall Kft. csak nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért magánszemélyeket nem szolgál ki, nekik nem ad tájékoztatást a termékekről és azok árairól.
Elérhetőségeinkre eljuttatott ilyen irányú kérdéseikre nem áll módunkban válaszolni.
Ha megkereséskor megadja a lakhelyének nevét (csak településnév) akkor az ahhoz legközelebb található viszonteladóink címét adjuk meg.
Vásárlási lehetőségre az ország számos pontján megtalálható, együttműködő partnereink által üzemeltetett lakástextil üzletekben, bútorboltokban és matrac szaküzletekben van mód.
A weblappal is rendelkező partnereink üzleteinek listáját a Partnereink menüpontban találja meg.
További információt a Felhasználói tájékoztató menüpontban talál.
(Folyamatosan bővülő listánkban való részvételhez további infót ITT talál)

Köszönjük szíves megértését!