Ugrás a lap tetejére

Felhasználói tájékoztató

Tisztelt Látogató!


Ön a Korall Kft. www.korall-trade.hu elnevezésű, tájékoztató jellegű weboldalát böngészi.
Kérjük, hogy az alábbiakat alaposan olvassa el, az esetleges félreértések és jogi következmények elkerülésének érdekében.

 • [1] A weblap tartalma nem minősül közvetlen ajánlattételnek, az csak tájékoztató jellegű és az ott megtalálható termékek ill. azok paraméterei eltérhetnek a Korall Kft. raktáron levő termékeitől.
 • [2] A Korall Kft. csak nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért magánszemélyeket nem szolgál ki, nekik nem ad tájékoztatást a termékekről és azok árairól.
  [2/1] Elérhetőségeinkre eljuttatott ilyen irányú kérdéseikre nem áll módunkban válaszolni.
  [2/2] Ha megkereséskor megadja a lakhelyének nevét (csak településnév) akkor az ahhoz legközelebb található viszonteladóink címét adjuk meg. [2/3] Vásárlási lehetőségre az együttműködő partnerünk által üzemeltetett üzletekben van mód. [2/4] A weblappal rendelkező partnereink üzleteinek listáját a Partnereink menüpontban találja meg.
 • [3] A Korall Kft. termékeivel csak kereskedelmi mennyiségben látja el a viszonteladókat, intézményeket ill. a bemutatott termékkörnek megfelelő profilú üzleteket. [3/1] További feltételek a "Szállítási feltételek" dokumentumban találhatóak, melyet az Ügyfélkapu menüpontban tekinthet meg az arra jogosult felhasználó. [3/2] Az Ügyfélkapu menüpont a lap tetején levő menüben található.
 • [4] Ha Ön még nem partnere a Korall Kft. -nek, de rendelkezik a bemutatott termékköröknek megfelelő profilú üzlettel, vállalkozással vagy üzemszerű felhasználó és szeretne a Korall Kft. termékeiből vásárolni, akkor a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken bejelentkezhet az illetékes területi képviselőnél, aki tájékoztatja Önt a továbbiakról.
 • [5] Amennyiben Ön még nem partnere a Korall Kft. -nek és elérhetőségeinkre ajánlatkérést juttat el, akkor minden esetben adja meg a pontos cégnevét, szállítási és számlázási címét, mobiltelefon számát, adószámát és a kért termék paramétereinek pontos leírását, darabszámát. Ellenkező esetben az ajánlatkérést figyelmen kívül hagyjuk.
 • [6] Mobiltelefonon csak munkaidőben és hívószámkijelzéssel indított hívást fogadunk. [6/1] E-mailben történt megkeresés esetén a válaszunkat 3 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.
 • [7] A www.korall-trade.hu oldalon található képek és írásos anyagok a Korall Kft. tulajdonát képezik.
  [7/1] A Korall Kft. írásos engedélye nélkül további felhasználásuk (pl: saját weblapban), publikálásuk, stb.. jogi következménnyel járhat.
 • [8] Amennyiben Ön partnere a Korall Kft.-nek és szüksége van képekre vagy leírásokra, hogy a saját weboldalán bemutassa a Korall Kft. termékeit, akkor vegye felé a kapcsolatot a webmesterrel az alábbi elérhetőségen:
 • [9] A weblap és a hírlevélküldő script UTF-8 karakterkódolással készült, melyek tesztelése az alábbi operációs rendszereken ill. böngészőkön történt:
  • Linux Ubuntu 12.04 OS, Chrome v.31 és Firefox v.26 webböngészőkkel, 1280x800 px. kijelző felbontásban.
  • Windows 7 OS, Internet Explorer 11, Chrome v.32 és Firefox v.26 webböngészőkkel, 1600x900 px. kijelző felbontásban.
  • Böngészők karakterkódolásának beállítása: "Automatikus felismerés" ill. "UTF-8".
 • [10] Kérjük, hogy a weblap megfelelő működéséhez a lapon belüli navigációt használja és ne a böngésző előre-vissza lehetőségeit.
  Pl. a nyílra kattintva mindig arra az oldalra jut vissza, amelyről az éppen láthatóra érkezett.
  [10/1] A weblapon segítséget talál a lapon belüli navigációhoz és egyéb információkhoz juthat az ikon után látható leírásban.
 • [11] Amennyiben hibát tapasztal a weblap működésében vagy javaslata lenne annak tartalmi vagy formai megjelenésére, kérjük írja meg azt az alábbi email címre a weblap adminisztrátorának:
 • [12] A Korall Kft. fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.


Köszönjük, hogy felkereste a Korall Kft. weblapját!