Ugrás a lap tetejére

Üdvözöljük!

A Korall Kft. rövid története és termékkínálata

A Korall Kft. 1991 óta folytat nagykereskedelmi tevékenységet és már a kezdetek óta egy országosan lefedett, jól működő hálózatot épített ki a kis- és nagykereskedelmi partnerek teljes megelégedésére.
A Korall Kft. által forgalmazott termékek között megtalálható több külföldi (európai) és számos hazai gyártó minőségi terméke. Ágytakarók, plédek, díszpárnák, dekorációs anyagok, frottír és jersey elasztikus (gumis) lepedők, vízálló ill. atkazáró matracvédők, memory hab párnák, memory hab fedőmatracok, memory foam réteges matracok, hideghab (ortopedikus) matracok, gyógyászati segédeszközök, szállodaiparban és az egészségügyben felhasznált textíliák, továbbá számos egyéb termék mely az Ön otthonának mindennapi kelléke és dísze lehet.
Termékeink túlnyomó részét Magyar beszállítóktól rendeljük meg vagy saját gyártatásban állítjuk elő, hogy ezzel is a belföldi kereskedelem fellendülését próbáljuk elősegíteni.

Termékeink főbb csoportjai:

  • Lakástextilek
  • Szállodai- és egészségügyi textilek
  • Memory foam párnák
  • Memory foam fedőmatracok
  • Memory foam réteges matracok
  • Rétegelt és monoblockos hideghab (ortopedikus) és szivacs matracok
  • Vízhatlan, atkazáró matracvédők
  • Gyógyászati segédeszközök
Termékeinkről és szolgáltatásainkról bővebben a Szolgáltatásaink menüpontban tájékozódhat.

Tisztelt Látogató!

A Korall Kft. csak nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért magánszemélyeket nem szolgál ki, nekik nem ad tájékoztatást a termékekről és azok árairól.
Elérhetőségeinkre eljuttatott ilyen irányú kérdéseikre nem áll módunkban válaszolni.
Ha megkereséskor megadja a lakhelyének nevét (csak településnév) akkor az ahhoz legközelebb található viszonteladóink címét adjuk meg.
Vásárlási lehetőségre az ország számos pontján megtalálható, együttműködő partnereink által üzemeltetett lakástextil üzletekben, bútorboltokban és matrac szaküzletekben van mód.
A weblappal is rendelkező partnereink üzleteinek listáját a Partnereink menüpontban találja meg.
További információt a Felhasználói tájékoztató menüpontban talál.
(Folyamatosan bővülő listánkban való részvételhez további infót ITT talál)

Köszönjük szíves megértését!